Κατάλογος
Βιβλία » Ελληνικά Περιοδικά » Ξένα Περιοδικά » Αεροπορικές Κούπες » Aviation Art » Motorsport Art » Naval Art » Battle Dress » Συλλεκτικά Είδη » DVD » Αεροπορικά DVD Ιστορικά DVD Μοντελιστικά DVD Πολεμικές Ταινίες Πολιτικά DVD Είδη Οργάνωσης Μοντελιστικού Εργαστηρίου » Συναρμολογούμενα Μοντέλα » Βελτιωτικά Κιτ Υλικά Μοντελισμού » Χαλκομανίες Φιγούρες
Μηνιαίες Προσφορές
 Kettenkrad in Detail, WWP

Kettenkrad in Detail, WWP

20.00€
13.50€
Πληροφοριακό υλικό
Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές για τα νέα μας προϊόντα

 Verified by VISA    MasterCard SecureCode

 WinBank

RapidSSL - SSL protected Website by GeoTrust
 
 GREEKS-GR2

21η Απριλίου 1967 - Έργα και Ημέρες

 Enlarge Image Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση
 21η Απριλίου 1967 - Έργα και Ημέρες 5.50€

Με ευκαιρία την συμπλήρωση 4 δεκαετιών από την 21η Απριλίου 1967, δίνουμε στην δημοσιότητα ένα ελάχιστο δείγμα κινηματογραφικών Επικαίρων της περιόδου 1968-1973, το οποίο διέσωσε η ΕΠΕΝ το 1985, από την «άνωθεν» διαταχθείσα καταστροφή! Η συμβολή των ταινιών αυτών για την ιστορία, είναι μεγάλη.

Έπειτα από τρεις δεκαετίες συκοφαντίας, οι εικόνες αυτές έρχονται για να θυμίσουν στους παλαιότερους και να αποκαλύψουν στους νεώτερους μια άλλη Ελλάδα, τόσο διαφορετική από την σημερινή. Θα δουν ατελείωτες στιγμές εθνικής εξάρσεως και μεγαλείου. Θα δουν την αδιάκοπη δημιουργία παραγωγικών έργων πάσης φύσεως. Θα δουν χιλιάδες λαού να επευφημούν και να αποθεώνουν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο! Τα στιγμιότυπα αυτά έχουν ανεκτίμητη αξία. Απολαύστε τα! Κι αν συμφωνείτε ότι πρέπει να διασωθούν, διαδώστε τα παραπέρα!

Περιγραφή: Διάρκεια: 60 min

Κατάσταση: ΑΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΟ.

Διαθεσιμότητα: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!

Βάρος κατά την αποστολή: 150 gr.

 

Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Τετάρτη 29 Νοέμβριος, 2017.
Άδειο καλάθι
Πληροφορίες