Κατάλογος
Τα Πρωτοχρονιάτικα Δώρα μας! Βιβλία » Ελληνικά Περιοδικά » Ξένα Περιοδικά » Αεροπορικές Κούπες » Aviation Art » Motorsport Art » Naval Art » Battle Dress » Συλλεκτικά Είδη » DVD » Είδη Οργάνωσης Μοντελιστικού Εργαστηρίου » Συναρμολογούμενα Μοντέλα » Βελτιωτικά Κιτ Υλικά Μοντελισμού » Χαλκομανίες Φιγούρες
Μηνιαίες Προσφορές
 Ευρωσκεπτικισμός, Επαμεινώνδας Ε. Πανάς

Ευρωσκεπτικισμός, Επαμεινώνδας Ε. Πανάς

12.00€
0.01€
Πληροφοριακό υλικό
Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές για τα νέα μας προϊόντα

 Verified by VISA    MasterCard SecureCode

 WinBank

RapidSSL - SSL protected Website by GeoTrust
 
 M2000 UNDER THE SKIN (GR)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είναι πάντα χαρά μας να επικοινωνούμε με ανθρώπους με τους οποίους μας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα.Ειδικότερα, είναι ευπρόσδεκτες  οι απορίες, γνώμες, ιδέες, προτάσεις και παρατηρήσεις που ίσως θα είχατε να μας καταθέσετε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Discount Hobby Zone.

Επίσης, παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν προβλήματα που συναντήσατε κατά την επίσκεψη σας στο DiscountHobbyZone.com.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

  • Ιδιοκτήτης καταστήματος: Κωνσταντίνος Κοκοτός
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση: kokotos.discounthobbyzone@gmail.com
  • Ταχυδρομική διεύθυνση: Πίνδου 124, Παπάγου, Τ.Κ. 15669
  • Τηλ.: 6973 56 44 75  (Cosmote - Whats'up)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Το Discount Hobby Zone είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα (όχι φυσικό βιβλιοπωλείο). Παρά το γεγονός αυτό, εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας ή θα σας ενδιέφερε να δείτε από κοντά κάποιο/α από τα είδη του καταλόγου μας, θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επειδή όμως δεν λειτουργούμε με συγκεκριμένο ωράριο, μην παραλείψετε να επικοινωνήσετε πρώτα τηλεφωνικώς μαζί μας (για την αποφυγή πιθανής δικής σας ταλαιπωρίας και γενικότερα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας).


Άδειο καλάθι
Οι Προτάσεις μας More...
 Ka-50 & Ka-52, Photosniper 21, Kagero

Ka-50 & Ka-52, Photosniper 21, Kagero

21.40€
Πληροφορίες